Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları gür görmek

Rüyada saçları gür görmek

Rüyada saçları gür görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları gür gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada gür sarı saç görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini gür saçlı görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, borcunun kalmayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçları gür görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada saç gürmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments