Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür sarı saç görmek

Rüyada gür sarı saç görmek

Rüyada gür sarı saç görmek kalabalık günler geçirileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet eder.

Rüyada gür sarı saç gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Rüyada gür sarı saç görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, muradına eremeyeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve gür saç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada gür saç görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek bolluğun sürekli olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments