Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını uzun ve gür görmek

Rüyada saçını uzun ve gür görmek

Rüyada saçını uzun ve gür görmek sağlıklı bir kişi olmaya, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, feraha ermeye, yeni bir ilişki yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, şifa göreceğine, akıllı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve gür gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sayılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına inanılır.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek elindeki işi rayına oturtacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ve gür saç görmek haberler alacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalettir.

Rüyada uzun gür saç görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Rüyada gür ve uzun saç görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments