Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları gürleşmiş görmek

Rüyada saçları gürleşmiş görmek

Rüyada saçları gürleşmiş görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada saçları gürleşmiş gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, aldığı borçların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada saç gürmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek işyerini kapatacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gür saç görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, planların tutmayacağına delalet eder.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve gür saç görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments