Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gür saçlı görmek

Rüyada kendini gür saçlı görmek

Rüyada kendini gür saçlı görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine inanılır.

Rüyada kendini gür saçlı gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok yıpranacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını gür görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek zenginliğe, zahmetinin çoğalacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek güç ve kudret sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek eşlerinin kapanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments