Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç gürmek

Rüyada saç gürmek

Rüyada saç gürmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, önemli sorumluluklar alacağına delalettir.

Rüyada saç gürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Rüyada gür saçlı olmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç gürmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gür saç görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kişinin kazancının artacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını gür görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, ticaretin önünün açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments