Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının taradığını görmek

Rüyada saçının taradığını görmek

Rüyada saçının taradığını görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada saçının taradığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Rüyada ıslak saçı taramak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada saç taramak bit görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını taramak huzurun kaçacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işarettir.

Rüyada ölünün saçını taramak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin saçını taramak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Rüyada saçından bit taramak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada kadın saçı taramak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments