Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını taradığını görmek

Rüyada kendi saçını taradığını görmek

Rüyada kendi saçını taradığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bolluk ve bereket göreceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, rahat erileceğine yorulur.

Rüyada kendi saçını taradığını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını taramak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını taramak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah saç taramak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, içebileceğine, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları taramak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, endişeli durumların son bulacağına, takdir edileceğine yorulur.

Rüyada birinin saçını taramak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yardımının olacağına yorulur.

Rüyada saç taramak bit görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, planların aksayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments