Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın saçı taramak

Rüyada kadın saçı taramak

Rüyada kadın saçı taramak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kadın saçı taramak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Rüyada kadın saçı taramak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun saçını taramak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Rüyada kısa saç taramak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saç taradığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek hızlanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını taramak daha fazla gelire kavuşacağına, mutluluk ve saadete, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada saçlarını taramak güzel günler için çalışılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments