Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının koklandığını görmek

Rüyada saçının koklandığını görmek

Rüyada saçının koklandığını görmek sağlığının bozulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının koklandığını gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada saçının koklandığını görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, hayattan daha zevk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada koklayarak öpmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş peynir görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek kazancın daha da artacağına, onu uyaracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments