Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş peynir görmek

Rüyada kokmuş peynir görmek

Rüyada kokmuş peynir görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, girişimlerde bulunacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada kokmuş peynir gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada kokmuş peynir görmek Tövbe Edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, borca batacağına delalettir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş balık yemek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada kok kömür görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine yorulur.

Rüyada kokmuş çorap görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, ortak edineceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aydınlığa çıkılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş cesetler görmek her zaman neşeli olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işlerin kara geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments