Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokmuş tavuk eti görmek

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yüzlerin asılacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş tavuk eti gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş et görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş et yemek kolay ve zevkli hale geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine inanılır.

Rüyada kokina çiçeği görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments