Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın tarandığını görmek

Rüyada saçın tarandığını görmek

Rüyada saçın tarandığını görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hasta ise şifa bulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçın tarandığını gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç tarandığını görmek günahkâr olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada saç taranması görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saçın tarandığını görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını tararken bit görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, başarılarının sürekli olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek makbul olan şeylere, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments