Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının taranmasını görmek

Rüyada saçlarının taranmasını görmek

Rüyada saçlarının taranmasını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, makamının ve ününün artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, uygulayacağına, rahat bir hayatı olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının taranmasını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada saç taranması görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, verimli işlere gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek kasasının daha çok para dolacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Rüyada taranmış saç görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçın tarandığını görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada saçı taranmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, dertlerin son bulacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments