Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Rüyada saç tararken döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada saç taranması görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada saçının taranmasını görmek yanlış anlaşılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını tararken bit görmek de elinin bollaşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada saç tarayan birini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, daha çok dünya malı edineceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments