Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada saçını tararken koptuğunu gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını tararken bit görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada saçının taranmasını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının tarandığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada saç taranması görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments