Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada saçın tarandığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalettir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada saç tararken bit görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı taranmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının taranmasını görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç taranması görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments