Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını tararken bit görmek

Rüyada saçını tararken bit görmek

Rüyada saçını tararken bit görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, muradın olacağına inanılır.

Rüyada saçını tararken bit gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada saçını tararken bit görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç tararken bit görmek patron koltuğuna yükseleceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada saçının tarandığını görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada taranmış saç görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, gerginliğin biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada saçının taranmasını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevgisinin artacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada saçını tarayan birini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments