Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının taranmasını görmek

Rüyada saçının taranmasını görmek

Rüyada saçının taranmasını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada saçının taranmasını gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, hayatının adeta cennete döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada saçının tarandığını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada saç taranması görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını tararken bit görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments