Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını tarakla taramak

Rüyada saçını tarakla taramak

Rüyada saçını tarakla taramak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, bolluğa kavuşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kurtuluşa ereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada saçını tarakla taramak gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak bazı engellerle karşılaşacağına, düşmanlarının güçleneceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak kendisini eve kapatacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tarakla saç taramak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada saç ve tarak görmek hak yolundan ayrılmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Rüyada taraktan saç temizlemek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet eder.

Rüyada tarakta saç görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, şükredeceğine delalettir.

Rüyada saç tarağı görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments