Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarakta saç görmek

Rüyada tarakta saç görmek

Rüyada tarakta saç görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, gözyaşına boğulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarakta saç gördüyseniz:

  • Diyaloglar bittiğinde bir an önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada saç tarağı görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kimseden korkmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada tarakta saç görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada saçını tarakla taramak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet eder.

Rüyada tarakla saç taramak insan sevindireceğine, dua alacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada saçlı tarak görmek ana baba duası alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada saç ve tarak görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada taraktan saç temizlemek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments