Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taraktan saç temizlemek

Rüyada taraktan saç temizlemek

Rüyada taraktan saç temizlemek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taraktan saç temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Rüyada taraktan saç temizlemek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, mevlit okutacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarak temizlemek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına inanılır.

Rüyada tarakla saç taramak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, işlerinin çok açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç ve tarak görmek güvenini sarsacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlı tarak görmek başarılarının her geçen gün artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada tarakta saç görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalettir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak bolluk ve bereketin artacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments