Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tarağı görmek

Rüyada saç tarağı görmek

Rüyada saç tarağı görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç tarağı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada tarakla saç taramak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak toplum içindeki saygınlığının artacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç ve tarak görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık tarakla saç taramak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarakta saç görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taraktan saç temizlemek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlı tarak görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments