Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada tarakla saç taramak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlı tarak görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tarakta saç görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada taraktan saç temizlemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç tarağı görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments