Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve tarak görmek

Rüyada saç ve tarak görmek

Rüyada saç ve tarak görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada saç ve tarak gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada saçlı tarak görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Rüyada saç tarağı görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarakta saç görmek insanların alım gücünün azalacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada tarakla saç taramak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada taraktan saç temizlemek varolan sorunlarının sona ereceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç ve tarak görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Rüyada saçını tarakla taramak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments