Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını taradığını görmek

Rüyada saçını taradığını görmek

Rüyada saçını taradığını görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saçını taradığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taramak huzura ve sıhhate kavuşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek işlerin yolunda gideceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada tarakla saç taramak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada elle saç taramak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Rüyada annesinin saçını taramak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saçını taramak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments