Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını perçem kestirmek

Rüyada saçını perçem kestirmek

Rüyada saçını perçem kestirmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işarettir.

Rüyada saçını perçem kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada saçını perçem kestirmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada perçem kestirmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada perçem kestirdiğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada perçem kesmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada perçem görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, anne baba duasının alınacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmek boyatmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirdiği görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments