Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perçem kesmek

Rüyada perçem kesmek

Rüyada perçem kesmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, para pul sahibi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada perçem kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada perçem kesmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perçem kestirdiğini görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada saçını perçem kestirmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada perçem kestirmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada perçem görmek iş projelerinin gerçek olacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, böylece kendine güveneceğine işarettir.

Rüyada bebek kesmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sevinileceğine delalet eder.

Rüyada burnundan kil kesmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tırnağını kesmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments