Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perçem kestirdiğini görmek

Rüyada perçem kestirdiğini görmek

Rüyada perçem kestirdiğini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, çirkin sözler işitileceğine, tabiri caizse can bulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada perçem kestirdiğini gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada saçını perçem kestirmek ailesi ile mutlu olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yoksulluğa işarettir.

Rüyada perçem kestirdiğini görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet eder.

Rüyada perçem kestirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada perçem kesmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işarettir.

Rüyada perçem görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kestiğini görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments