Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirdiği görmek

Rüyada saçını kestirdiği görmek

Rüyada saçını kestirdiği görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirdiği gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak yeni fırsatlar elde edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hikmete kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments