Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saç kestirmek

Rüyada kızının saç kestirmek

Rüyada kızının saç kestirmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, o masumların bedduasını alacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kızının saç kestirmek gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Rüyada kızının saçını kestirmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kısmetli kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işarettir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kızının saç kestirmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kızını kestiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, küslükleri gidereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yakınının saçını kestiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments