Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perçem kestirmek

Rüyada perçem kestirmek

Rüyada perçem kestirmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Rüyada perçem kestirmek gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada saçını perçem kestirmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada perçem kestirdiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada perçem kestirmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada perçem kesmek her zaman çok mutlu olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada perçem görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıl kestiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayatının iyileşeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilini kestiğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments