Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmek boyatmak

Rüyada saç kestirmek boyatmak

Rüyada saç kestirmek boyatmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, mal edineceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmek boyatmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Rüyada saç kestirmek boyatmak hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak güzel davetler alacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hak yolunu bulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirip boyatmak dertlerin günden güne artacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kestirip boyatmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç boyatmak kestirmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments