Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perçem görmek

Rüyada perçem görmek

Rüyada perçem görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada perçem gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada perçem kesmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işarettir.

Rüyada perçem kestirmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Rüyada saçını perçem kestirmek maddi olarak zarar edileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada perçem görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada perçem kestirdiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments