Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını koklamak

Rüyada saçını koklamak

Rüyada saçını koklamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret eder.

Rüyada saçını koklamak gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç koklamak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, işlerin de hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını koklamak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada saçı koklamak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada saçları koklamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını koklamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments