Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları koklamak

Rüyada saçları koklamak

Rüyada saçları koklamak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kime gideceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçları koklamak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada birinin saçını koklamak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada saçları koklamak kaderinin yüzüne güleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, geç de olsa huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadın saçı koklamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada saç koklamak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını koklamak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı koklamak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments