Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı koklamak

Rüyada saçı koklamak

Rüyada saçı koklamak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada saçı koklamak gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada birinin saçını koklamak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını koklamak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, dönülmez yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada saçları koklamak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak ziraat ve harmandan fayda görmeye, karşına hayırlı kapıların açılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı koklamak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işinde zarar edeceğine, neşenin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç koklamak mal ve mülkün telafi edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Rüyada saçlarını koklamak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments