Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak el üstünde tutulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, deşarj olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi koklamak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını koklamak borç batağına düşeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın saçı koklamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işarettir.

Rüyada birinin saçını koklamak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dargınların barışacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı koklamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sorunlarının son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments