Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını koklamak

Rüyada birinin saçını koklamak

Rüyada birinin saçını koklamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kirli işlere bulaşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçını koklamak gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Rüyada saçı koklamak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada saçları koklamak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada saç koklamak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, evlatlarından memnun olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işarettir.

Rüyada saçlarını koklamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak aile içinde de bereketin artacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada saçını koklamak fakirlik ve yokluk göreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments