Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç koklamak

Rüyada saç koklamak

Rüyada saç koklamak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada saç koklamak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada birinin saçını koklamak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları koklamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rütbe edineceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın saçı koklamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, şansının da döneceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada saçını koklamak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak ileriye gideceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı koklamak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments