Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçında kepek görmek

Rüyada kendi saçında kepek görmek

Rüyada kendi saçında kepek görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işine dört elle sarılacağına, kindar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçında kepek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yanıltıcı veya hileli oyunlar peşinde olabilir.

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek hafifleyeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada saçtan kepek temizlemek yaşama isteğinin artacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kepekli görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı kepeklenmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçında kepek görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kepekli görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments