Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kepekli görmek

Rüyada saçlarını kepekli görmek

Rüyada saçlarını kepekli görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını kepekli gördüyseniz:

  • Düşüncesizce yaptığınız veya çevrenize yenilikleri kanıtlama eğiliminiz nediniyle yaptığınız yatırımlardan para kaybına uğrayabilirsiniz.

Rüyada saçlarını kepekli görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kepekli görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada saçtan kepek dökmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işarettir.

Rüyada saç kepeği dökmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, gamsız bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarımda kepek görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada saç kepeği görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başarılarının tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kepeklenmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments