Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle kesmek

Rüyada jiletle kesmek

Rüyada jiletle kesmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada jiletle saç kesmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle parmak kesmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle sakal kesmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini jiletle kesmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına inanılır.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada jiletle kesmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments