Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında papatya görmek

Rüyada saçında papatya görmek

Rüyada saçında papatya görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçında papatya gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Rüyada saça papatya takmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına papatya takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta papatya görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gelirin tükeneceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında papatya görmek çok hayırlı şeylere, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı papatya almak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, doğru olanı seçeceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments