Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı papatya almak

Rüyada sarı papatya almak

Rüyada sarı papatya almak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Rüyada sarı papatya almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Rüyada sarı papatyalar görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı papatya toplamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkli papatya görmek onun zamanını çalacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı papatya almak yeni mallara sahip olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada elinde papatya görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papatya toplamak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada papatya buketi görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli papatya görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments