Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve papatya görmek

Rüyada yeşillik ve papatya görmek

Rüyada yeşillik ve papatya görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerinin yarıda kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik ve papatya gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil papatya görmek geçim sıkıntısının biteceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik ve papatya görmek güzel bir hayatı olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada papatya topladığını görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papatya yemek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe papatya görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Rüyada sarı renkli papatya görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, günbegün kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliye papatya vermek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya almak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments