Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına papatya takmak

Rüyada saçına papatya takmak

Rüyada saçına papatya takmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, daha rahat para kazanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına papatya takmak gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada saça papatya takmak çok büyük çaba sarfedeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, başarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına papatya takmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papatya tacı takmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada saçında papatya görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçta papatya görmek amaçlarına ulaşmaya, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vazoda papatya görmek kendi geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buket papatya görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments