Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz papatya görmek

Rüyada beyaz papatya görmek

Rüyada beyaz papatya görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz papatya gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada beyaz papatya almak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulur.

Rüyada beyaz papatya toplamak büyük atılımlarda bulunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalettir.

Rüyada beyaz papatya görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada birinin papatya verdiğini görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada papatya koklamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Rüyada gül papatya görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir demet papatya görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments