Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta papatya görmek

Rüyada saçta papatya görmek

Rüyada saçta papatya görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, büyük borçların altında ezileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçta papatya gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada saçta papatya görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Rüyada saça papatya takmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Rüyada saçında papatya görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Rüyada saçına papatya takmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada papatya yediğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada bir buket papatya almak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda papatya görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada papatya çiçeği görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments