Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tarandığını görmek

Rüyada saç tarandığını görmek

Rüyada saç tarandığını görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine işarettir.

Rüyada saç tarandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Rüyada saçı taranmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek sorunlarının da çözüleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç tarayan birini görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, onlar için çabalayacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının tarandığını görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçını tarayan birini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç taranması görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments